Guldsmed med egen smyckestillverkning

Gillar du smycken? Det är inte fel att köpa smycken som är unikt tillverkade genom smyckestillverkning. Det finns många guldsmeder som utför tillverkning av smycken som du kan vända dig till. De skapar smycken på egen hand, designar dem och tillverkar dem. De har bland annat smarta program som CadCam och 3dskrivare till sin hjälp. Hos dem hittar du unika smycken så väl som att de kan hjälpa dig ta fram det smycke du vill ha. Det efter dina tankar och önskemål.

Är det så att du alltid velat ha en särskild ring eller ett halsband som ska se ut på ett visst sätt så kan de genom sin smyckestillverkning hjälpa dig med just detta. Sedan kan du beställa och sälja det i din egen guldsmedsbutik om du vill.

Tillverka smycken efter dina idéer

egen smyckestillverkningHar du en idé om hur du vill att ditt smycke ska se ut? Då ska du kontakta Sävsjöguld, som har egen smyckestillverkning. De kan omarbeta smycken du redan har, ge dem en ny design. De kan också reparera smycken om du har behov av det. Utöver smyckestillverkning så kan de även göra enklare gravyrer. De tillverkar smycken, samt att de även erbjuder importerade smycken från bland annat Tyskland.

För att kunna köpa av denna guldsmed bör du ha ett företag. Privata kunder kan köpa sina smycken från en guldsmedsbutik som samarbetar med denna verkstad. Vill du veta mer om detta företag och vad de har att erbjuda, då ska du besöka dem på deras hemsida.