Behöver du möbelsnöre?

Ett möbelsnöre är något som du som tillverkar möbler kan ha nytta av. Det finns möbelband och snören hos Nevotex, ett grossistföretag som erbjuder material till inrednings- och stoppmöbelindustrin. Med möbelsnöre kan man göra möblerna extra fina. Det är en del av er som kanske jobbar med att renovera gamla möbler. Dessa kan ha detaljer med just möbelsnören. Om du behöver byta dessa, så finns det ett bra utbud att välja mellan. Ett möbelsnöre är främst för dekoration av en möbel. Det var mycket vanligt förr på möbler att man hade just sådana här typ av snören. Så att få möbeln i samma skick som den en gång var, går utmärkt med rätt typ av möbelsnören.

Satsa på snygga möbelband och snören

Du som vill ha snygga möbelband och snören till ditt projekt, du kan vända dig till Nevotex. Detta företag vänder sig till inredare, designerns, möbeltillverkare och tapetserare. De har en komplett kollektion med material och tillbehör för olika sorters inredningsprojekt så väl som beklädnad. Är det så att du tillverkar möbler eller renoverar möbler så finns det möbeltyger, konstläder, möbelhudar, samt tillbehör så som möbelsnöre och mycket mer.

Om du vill veta mer om vad detta företag har för produkter så kan du med fördel besöka dem på deras sida och kolla in deras olika kategorier. Utöver möbelsnören så finns det även produkter till bil- och båtinredning, markiser samt att de har mycket tapetserarprodukter. Så ska du klä om möbler, eller tillverka dem själv, så hittar du bra material här!